Izmir Deprem / 4 dead, 120 injured in Turkey as strong earthquake hits : Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü alınan bilgiye göre, i̇zmir'de saat 22.44 ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem. Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'in karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Moment büyüklüğü 6,9 olan bir depremle sarsılmanın unutulmaz acısı. 30 ekim 2020 saat 14.51'i gösteriyordu.

İzmir açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem! Haritası : Avrupa Siyasi Haritasi Uydu Harita Avrupa
Haritası : Avrupa Siyasi Haritasi Uydu Harita Avrupa from yearofthefly.org
Ege deniz'ini vuran ve i̇zmir'de yıkımlara ve ölümlere sebep olan 6,6 şiddetindeki depremin ardından çok sayıda ülkeden yardım talebi olması . Moment büyüklüğü 6,9 olan bir depremle sarsılmanın unutulmaz acısı. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü alınan bilgiye göre, i̇zmir'de saat 22.44 ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem. Ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremler vatandaşların . Afad verilerine göre, deprem saat 17:43'te oldu. Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Geçen sene 30 ekim tarihinde i̇zmir'in seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden sonra, . 30 ekim 2020 saat 14.51'i gösteriyordu.

En son deprem nerede oldu?

Geçen sene 30 ekim tarihinde i̇zmir'in seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden sonra, . İzmir'in karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege deniz'ini vuran ve i̇zmir'de yıkımlara ve ölümlere sebep olan 6,6 şiddetindeki depremin ardından çok sayıda ülkeden yardım talebi olması . İzmir'in karaburun ilçesinin açıklarında deprem meydana geldi. Afad ise depremin büyüklüğünü 5.7, merkez üssünü de ege denizi olarak açıkladı. Moment büyüklüğü 6,9 olan bir depremle sarsılmanın unutulmaz acısı. Ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremler vatandaşların . Afad verilerine göre, deprem saat 17:43'te oldu. En son deprem nerede oldu? Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü alınan bilgiye göre, i̇zmir'de saat 22.44 ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem. İzmir açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem! 30 ekim 2020 saat 14.51'i gösteriyordu.

Ege deniz'ini vuran ve i̇zmir'de yıkımlara ve ölümlere sebep olan 6,6 şiddetindeki depremin ardından çok sayıda ülkeden yardım talebi olması . Afad verilerine göre, deprem saat 17:43'te oldu. 30 ekim 2020 saat 14.51'i gösteriyordu. En son deprem nerede oldu? İzmir'in karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremler vatandaşların . CEZA VE TEVKÄ°FEVLERÄ° GENEL MÃœDÃœRLÜĞÜ
CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ from cte.adalet.gov.tr
Moment büyüklüğü 6,9 olan bir depremle sarsılmanın unutulmaz acısı. Afad ise depremin büyüklüğünü 5.7, merkez üssünü de ege denizi olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü alınan bilgiye göre, i̇zmir'de saat 22.44 ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem. Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'in karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Geçen sene 30 ekim tarihinde i̇zmir'in seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden sonra, . Afad verilerine göre, deprem saat 17:43'te oldu. İzmir açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem!

İzmir'in karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad verilerine göre, deprem saat 17:43'te oldu. Ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremler vatandaşların . Geçen sene 30 ekim tarihinde i̇zmir'in seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden sonra, . Afad ise depremin büyüklüğünü 5.7, merkez üssünü de ege denizi olarak açıkladı. İzmir açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem! İzmir'in karaburun ilçesinin açıklarında deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü alınan bilgiye göre, i̇zmir'de saat 22.44 ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem. En son deprem nerede oldu? Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Moment büyüklüğü 6,9 olan bir depremle sarsılmanın unutulmaz acısı. İzmir'in karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 30 ekim 2020 saat 14.51'i gösteriyordu. Ege deniz'ini vuran ve i̇zmir'de yıkımlara ve ölümlere sebep olan 6,6 şiddetindeki depremin ardından çok sayıda ülkeden yardım talebi olması .

Afad ise depremin büyüklüğünü 5.7, merkez üssünü de ege denizi olarak açıkladı. Ege deniz'ini vuran ve i̇zmir'de yıkımlara ve ölümlere sebep olan 6,6 şiddetindeki depremin ardından çok sayıda ülkeden yardım talebi olması . Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü alınan bilgiye göre, i̇zmir'de saat 22.44 ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem. İzmir'in karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Geçen sene 30 ekim tarihinde i̇zmir'in seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden sonra, .

İzmir'in karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haritası: Türkiye Haritası Vektörel. Türkiye
Haritası: Türkiye Haritası Vektörel. Türkiye from yearofthefly.org
En son deprem nerede oldu? Moment büyüklüğü 6,9 olan bir depremle sarsılmanın unutulmaz acısı. İzmir'in karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremler vatandaşların . Ege deniz'ini vuran ve i̇zmir'de yıkımlara ve ölümlere sebep olan 6,6 şiddetindeki depremin ardından çok sayıda ülkeden yardım talebi olması . Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü alınan bilgiye göre, i̇zmir'de saat 22.44 ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem. Geçen sene 30 ekim tarihinde i̇zmir'in seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden sonra, .

Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İzmir'in karaburun ilçesinin açıklarında deprem meydana geldi. İzmir'in karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem! Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü alınan bilgiye göre, i̇zmir'de saat 22.44 ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem. Ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremler vatandaşların . Geçen sene 30 ekim tarihinde i̇zmir'in seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden sonra, . En son deprem nerede oldu? Afad verilerine göre, deprem saat 17:43'te oldu. Afad ise depremin büyüklüğünü 5.7, merkez üssünü de ege denizi olarak açıkladı. Ege deniz'ini vuran ve i̇zmir'de yıkımlara ve ölümlere sebep olan 6,6 şiddetindeki depremin ardından çok sayıda ülkeden yardım talebi olması . Moment büyüklüğü 6,9 olan bir depremle sarsılmanın unutulmaz acısı. Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 30 ekim 2020 saat 14.51'i gösteriyordu.

Izmir Deprem / 4 dead, 120 injured in Turkey as strong earthquake hits : Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında saat 13.02'de 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, deprem saat 17:43'te oldu. En son deprem nerede oldu? İzmir'in karaburun ilçesinin açıklarında deprem meydana geldi. Geçen sene 30 ekim tarihinde i̇zmir'in seferihisar açıklarında meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden sonra, .